March into Spring Glowhbox March-April 2017


Γεια σας τι μου κανετε;
 Kαλωσηρθατε παλι στο μπλογκ μου.Αλλο ένα κουτακι με προιοντα ομορφιας ηρθε στην πορτα μου.Το ανοιξιατικο glowbox.Θα εχετε παρει μια ιδεα για το τι εχει το κουτι και από άλλες blogger που το εχουν παραλαβει ηδη.Μια από αυτές είναι και η Ευα και μπορειτε να ριξετε μια ματια εδω
Παμε τωρα να δουμε τα καλούδια που εχει μεσα.
  • Beauty Loop Liquid Lipstick
Eιναι ένα υγρο κραγιον που υπόσχεται διαρκεια και ματ οψη στα χειλη.Είναι σε μια καφε-nude αποχρωση και εχει και λιγο shimmer μεσα.Κυκλοφορει σε 6 vintage αποχρωσεις.
  • Blue Scents Body Scrub Ροδι
Αγαπω τα scrub και για το προσωπο και για το σωμα.Το συγκεκριμενο εχει αρωμα ροδι,χαρη στο ελαιολαδο και στο εγχυλισμα σταφυλιου που περιεχει αναζωογονη την επιδερμιδα.Ειναι και σε Full size συσκευασια ότι καλυτερο.
  • Laouta Repair Balm
Eπομενο είναι ένα βαλσαμο ανανέωσης, ενυδάτωσης και θρεψης του δερματος,για το σωμα ,το προσωπο,τα χειλη.Ειναι φυτικο προιον και η πλουσια συνθεση του προσφερει βαθια ενυδατωση.
  • Quick Fix Facials Purifing Charcoal Mask
Eδω και αρκετο καιρο που εχω ανακαλυψει της μασκες βαθυ καθαρισμου,απλα της λατρευω.Η συγκεκριμενη είναι μια από αυτές και χαρηκα πολύ όταν την ειδα στο κουτι.Υποσχεται ότι σε 10 λεπτα  αναζωογονει και καθαριζει την επιδερμιδα του προσωπου.Εκτος από των ενεργο ανθρακα,περιεχει και το dragon fruit που ενυδατωνει την επιδερμιδα,χαρη στην βιταμινη C.
  • Saryna Key 3in1 set of pure African She shampoo+Butter+Oill
Επομενο είναι ένα σετακι σε travel size,μαζι με ενα δειγματακι ειναι τα μονα που υπαρχουν στο κουτι και αυτό με χαροποιησε ιδιαιτερα.Περιεχει ένα σαμπουαν που μετα από το λουσιμο,απλωνεις στα μαλλια σου το Damage repair butter,το αφηνεις μερικα λεπτα και μετα το ξεπλενεις.Τελικο step είναι το λαδακι που το απλωνεις στης ακρες των μαλλιων.

Στα extra του κουτιου περιλαμβανει ένα δειγματακι της κρεμας ματιων Nuxellence  thw nuxe  και ένα Μαρτακι που σε προστατευει από της ακτινες του ηλιου.
H αληθεια είναι ότι περιμενα το συγκεκριμενο κουτακι να ηταν ποιο ανοιξιατικο.Τι εννοω...ποιο αρωματικο.
Τα πραγματα που εχει μεσα με ικανοποιησαν και ενα αλλο θετικο ειναι οτι σχεδον ολα τα προιοντα ειναι σε full size μεγεθος,αλλα θα ηθελα να εχει μεσα κατι που να μου φερνει ανοιξη.
Δεν πηραζει ας εστιασω στα θετικα,τα καλούδια που εχει μεσα είναι σουπερ,θα τα δοκιμασω και θα σας πω της εντυπωσεις μου στα επομενα ποστ.
Οι συνδρομες ειναι ανοιχτες και μπορειτε να το παραγγειλετε εδω
Μεχρι την επομενη φορα θα τα ξαναπούμε,να περνατε ομορφα.
Γεια σας!!!








Σχόλια

  1. Φαίνονται πολύ ωραία, το body scrub το έχω δοκιμάσει είναι πολύ καλό!! Να τα χαρείς όλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις