Μεσοθεραπεια τι ειναι και οι εντυπωσεις μου.

Γεια σας κοριτσια μου!
Αλλο ενα ποστ που αφορα κυριως την ομορφια,την κοσμετολογια βασικα.
Εδω και καιρο παρακολουθω της διαφορες θεραπειες προσωπου και σωματος,οπου γινονται στα ινστιτουτα ομορφια και απο εξειδικευμενους γιατρους.
Μεχρι τωρα εκανα την απλη περιποιηση στον εαυτο μου στο σπιτι,με τις ειδικες κρεμες κτλ.Οταν φτανεις ομως σε μια συγκεκριμενη ηλικια(ενταξει δεν ειμαι μεγαλη τα πρωτα αντα τα εχουμε πατησει)θελεις κατι παραπανω.
Ετσι πηρα την αποφαση να δοκιμασω την μεσοθεραπεια.Εκανα φυσικα την απαραιτητη ερευνα πριν κλεισω το ραντεβου,δεν πας ξυπολυτος στα αγκαθια...



Λιγα λογια για την συγκεκριμενη θεραπεια.
Εχει στοχο την επαναφορα της χαμενης ελαστικοτητας και δομης της επιδερμιδας.
Οι δρασεις της θεραπειας ειναι:

  • Βαθια ενυδατωση
  • Μιωση λεπτων γραμμων
  • Προληψη εμφανισης νεων ρυτιδων
  • Αφαιρεση μαυρων στιγματων
  • Βελτιωση μαυρων κυκλων
  • Φωτεινοτητα και υγιης οψη στην επιδερμιδα
  • Συσφιξη
Η Μεσοθεραπεια εκτος απο το προσωπο εφαρμοζεται και στο σωμα.Βοηθαει στην χαλαρωση και στην κυτταριτιδα.

Υπαρχει η ενεσιμη εκδοχη οπου με μικρα τσιμπηματα με μια πολυ λεπτη βελονα,διοχετευει στην περιοχη βιταμινες και υαλουρονικο οξυ.Ταυτοχρονα γινεται ενεργοποιηση του κολλαγονου της επιδερμιδας.Μετα την θεραπεια το δερμα μας δειχνει ποιο λαμπερο και ενυδατωμενο.Φυσικα με επιμονη της θεραπειας σε σημεια με λεπτες γραμμές και ρυτιδες,καταφερνεις σταδιακα μετα απο συνεχομενες επαναληψεις της θεραπειας βελτιωση της οψης και φυσικα ενα ποιο φρεσκο προσωπο.Υπαρχει και μια παραλλαγη οπου λεγεται αυτολογη μεσοθεραπεια,οπου αντι για το κοκτειλ βιταμινων,χρησιμοποιειτε τον ορο του αιματος του ατομου οπου κανει την θεραπεια.Το μονο που αλλαζει ειναι οτι παιρνει ο γιατρος λιγο αιμα απο τον ασθενη πριν την διαδικασια.
Υπαρχει και η μη ενεσημη εκδοχη της μεσοθεραπειας,οπου ειναι αυτη οπου επελεξα εγω να κανω.
Στην μη ενεσιμη εκδοχη η μεταφορα των δραστικων στοιχειων γινεται με ρυθμιζομενα μικρορευματα στην περιοχη,με ταυτοχρονη ψυξη των σημειων οπου γινεται η θεραπεια μεσω εξιδεικευμενης τεχνολογιας.Ο γιατρος χρησιμοποιει συνδυασμο υαλουρονικου οξεως και βιταμινων.
Η δικια μου θεραπεια εγινε με μια ειδικη συσκευη,οπου η ειδικος προσθεσε μια καψουλα με κολλαγονο,οπου με μαγνητικα πεδια η συγκεκριμενη συσκευη οταν εφαρμοζεται στο προσωπο το μονο που ενιωθα ηταν καποιες δονησεις.Αυτες βοηθανε στην απορροφηση ολων τον θρεπτικων συστατικων στην επιδερμιδα.Η διαδικασια ειναι η εξης:

  • Καθαρισμος προσωπου
  • Πιλινγκ προσωπου
  • Εφαρμογη της συσκευης
  • Μασκα 
  • Εφαρμογη ενυδατικης και αντηλιακης κρεμας.
Η συγκεκριμενη θεραπεια συνηθως γινεται απο την ηλικια τον 30 και μετα.Αυτο δεν ειναι και απολυτο γιατι παιζει ρολο και η κατασταση της επιδερμιδας του ασθενη.Αρα μπορει να γινει και ποιο νωρις.Η συγκεκριμενη θεραπεια ειναι για ολες τις ηλικιες.Βοηθαει σε πολλα προβληματα της επιδερμιδας,απο ακμη μεχρι παναδες.Για περισσοτερα μπορειτε να ρωτησετε τον γιατρο σας η την αιθητικο σας,για το ποια θεραπεια σας ταιριαζει.
Ενα τυπικο προγραμμα εεφαρμογης,περιλαμβανει τρεις αρχικες θεραπειες με μεσοδιαστημα 2-4 εβδομαδων.Μετα κανουμε επαναληψη καθε 2 με 4 μηνες.Φυσικα παιζει ρολο και η ηλικια.Μια γυναικα η ανδρας ηλικιας 35 χρωνον καλυπτεται με 3 εως 4 θεραπειες τον χρονο,ενω ενα ατομο 55 χρονων χρειαζεται λογικα περισσοτερες.

Απο την δικια μου προσωπικη εμπειρια μπορω να πω οτι ειδα διαφορα στο προσωπο μου απο την πρωτη στιγμη.Η συγκεκριμενη θεραπεια που εκανα εγω ηταν για ενυδατωση και λαμψη,η οποια  πραγματι το δερμα μου ηταν ενυδατωμενο για δυο μερες.Ειδα και βελτιωση μικρη σε μια ενοχλητικη γραμμη εκφρασης που εβγαλα τον τελευταιο καιρο.
Σκοπευω να την επαναλαβω παλι,αυτην την φορα θα δοκιμασω την ενεσημη εκδοχη.

Αυτο ηταν το σημερινο μου ποστ.Ελπιζω να ελυσα τις περισσοτερες αποριες σας για την συγκεκριμενη θεραπεια.Μπορειτε να με ρωτησετε και οτι θελετε στα σχολια η να μου πρωτεινετε και εσεις μια θεραπεια και την δικια σας εμπειρια αμα την εχετε δοκιμασει.

Μεχρι την επομενη φορα θα τα ξαναπουμε,να περνατε ομορφα και να χαμογελατε.
Φιλακια πολλα!!!
Xoxo

Αμα σας αρεσε το ποστ και θελετε να ειστε οι πρωτοι οπου θα βλεπεται οτι καινουριο ανεβαινει,μπορειτε να με ακολουθειθσετε στο Blog η και στα Social Media.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις