February Favorites



Γεια σας κοριτσια μου τι μου κανετε;
Εδω ειμαι παλι με νεο πολυαγαπημενο ποστ με αγαπημενα του μηνα που περασε.
Εφυγε και ο Φλεβαρης,καλο μηνα και φυσικα το εχουμε καταλαβει ολοι οτι Spring its Coming.


Τον μηνα που περασε εκανα αρκετες αγορες και μπορω να πω οτι με κατενθουσιασαν ολες.Σε αυτο το ποστ θα σας δειξω μερικες απο αυτες,δεν μπορω φυσικα ολες γιατι δεν θα τελειωσει ποτε το ποστ και δεν θελω να σας κουρασω με πολλα πολλα.



Ας αρχισουμε πρωτα με τα καλουδια που αγαπησα που αφορουν το μακιγιαζ.

  • Love you so Mochi pallete Νυχ
Μολις ειδα αυτην την παλετα με τις σκιες τις Nyx επαθα ερωτα με την πρωτη ματια.Εχει φανταστικα χρωματα με τελεια αποδοση.Μια σκια μονο ειναι matt οι υπολοιπες εχουν shimerring μεσα για εξτρα λαμψη και ειναι φανταστικες.Εχει διαφορετικες αποχρωσεις για πολλους καταπληκτικους συνδυασμους.


  • Wonder Pencil Nyx no02 Medioum
Ειναι ενα φανταστικο μπεζ μολυβι με τελεια αποδοση.Ειναι μαλακο μολυβι που δεν γδερνει το ματι που ειναι πολυ συμαντικο για μενα.Το χρησιμοποιω μεσα στο ματι για να μεγαλωσω το βλεμα μου,στις κογχες για εξτρα λαμψη και για περιγραμα στα χειλια μου για την ευκολη εφαρμογη του κραγιον.Ειναι  για μενα οτι καλυτερο στα μολυβια,ενα πολυχρηστικο προιον για τελειο μακιγιαζ οτι καλυτερο μπορω να πω.
  • Mac Lipstick D For Danger 
Παρολο που εχω μια μεγαλη συλλογη απο κραγιον ειμαι Lipstick Junkie το ομολογω,το συγκεκριμενο Brand μου ξεφυγε παρολο που το εβλεπα συνεχεια μπροστα μου.Ειδα μια καταπληκτικη προσφορα στο Gleek μπορειτε να  τσεκαρετε το eshop εδω και ειπα ναι ειναι η ευκαιρια να αποκτησω κι εγω ενα πολυποθητο κραγιον της Mac.
Το συγκεκριμενο ειναι ματ σε ενα φανταστικο σκουρο κοκκινο χρωμα.Απλωνεται πανευκολα στα χειλη και εχει σουπερ αποδοση με μεγαλη διαρκεια.Ειναι ενα φανταστικο κραγιον που παρολο που δεν ειναι πολυ προσιτο στην τιμη θα φροντισω σε επομενη καλη προσφορα που θα βρω να αποκτησω και αλλες αποχρωσεις αυτης της σειρας.


  • Mark Contour Duo
Αυτα τα Contour Stick τα λατρευω.Το συγκεκριμενο ειναι λιγο διαφορετικο απο τα συνηθισμενα και μπορω να πω οτι με εξεπληξε ευχαριστα.Εκτος απο την σκουρα αποχρωση για τα κοψιματα,απο την αλλη πλευρα εχει Highligher.Ειναι ενα φανταστικο προιον που μπορεις να το εχεις ανα πασα στιγμη μαζι σου για τελεια κοψιματα και λαμψη στην στιγμη.


  • Eyeliner Pen by Αvon Τrue Colour
Το συγκεκριμενο eyeliner ειναι φανταστικο.Μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι απο τα καλυτερα που εχω δοκιμασει μεχρι τωρα.Πριν απο αυτο ειχα παρει ενα αλλο σε μορφη στυλο και ειχα απογοητευτει πληρως.Μετα απο λιγη ωρα αρχισε να τρεχει απο τις ακρες των ματιων και ειχα απογοητευτει πολυ.Μεχρι που δοκιμασα το συγκεκριμενο,εφαρμοζεται πανευκολα στο ματι,εχει τελεια αποδοση στο χρωμα και το κυριοτερο μενει στην θεση του.Το συνιστω ανεπιφυλακτα.
Το συγκεκριμενο προιον μαζι με το Contour Stick της Mark ποιο πανω μπορειτε να το βρειτε στο E-Shop της Avon εδω.Για περισσοτερα μπορειτε να μου στειλετε μνμ για να σας βοηθησω με την παραγγελια σας και να σας απαντησω σε οποια απορια εχετε.Μπορειτε να στειλετε το μνμ εδω.




  • Avon Advance Τechniques Supreme Olils-Daily Shine

Συνεχιζουμε με αλλο αγαπημενο θεμα για καθε γυναικα οπου ειναι φυσικα η περιποιηση των μαλλιων μας.Εχω ξαναμιλησει για τα συγκεκριμενα προιοντα σε αναλυτικο ποστ στο Blog μου οπου μπορειτε να το βρειτε εδω.
Η αποψη μου μετα απο αρκετες χρησεις για τα συγκεκριμενα ειναι οτι πραγματι ειναι αποτελεσματικα κυριως για εμενα που εχω κανει θεραπεια κερατινης που χρειαζεται να χρησιμοποιω ειδικα προιοντα και τα συνιστω ανεπιφυλακτα.




  • Body Burberry
Αγαπω τα αρωματα εχω μερικα που δεν τα αλλαζω με κανενα και τα παιρνω ξανα και ξανα.Αυτο δεν συμαινει ομως οτι δεν θα δοκιμασω κατι καινουριο.Οπως το συγκεκριμενο αρωμα απλα το λατρεψα με την πρωτη φορα που το μυρισα.Eιναι ενα ελαφρυ φρουτενιο αρωμα με νοτες απο μοσχο,αμπερι και βανιλια,που αυτα τα ειδη αρωματον ειναι τα αγαπημενα μου.Οτι καλυτερο για πρωινες εμφανισεις.


Αυτα ειναι τα αγαπημενα μου καλουδια του μηνα που περασε.Πειτε μου και εσεις την γνωμη σας για τα δικα σας αγαπημενα η την δικια σας αποψη αμα εχετε δοκιμασει ενα απο αυτα.
Μεχρι την επομενη φορα να περνατε ομορφα και μην ξεχνατε να χαμογελατε.
 Φιλακια
XoXo


Αμα σας αρεσε αυτο το ποστ και θελετε να βλεπεται πρωτοι καθε ποστ που ανεβαινει.Μπορειτε να με ακολουθησετε στο Blog η και στα Social Media.



Σχόλια

  1. Κορίτσι μου φαίνονται πολύ ωραία όλα τα προϊόντα που μας έδειξες!Με δελέασες πολύ για την παλετα σκιών της Nyx!!Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι φανταστική από τις καλύτερες παλέτες που έχω στην συλλογή μου.Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσι😊

      Διαγραφή
  2. Harrah's Atlantic City - MapyRO
    Harrah's Atlantic City in New Jersey is located 전라북도 출장안마 in 광양 출장샵 the Marina District and within a 당진 출장마사지 10-minute walk of Harrah's Atlantic City Casino 이천 출장마사지 and  Rating: 3.5 · 출장마사지 ‎9 votes

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις