Empties#2


Γεια σας κορίτσια μου τι μου κανετε;
Εστω και καθηστερημενα καλο καλοκαιρι να εχουμε.Εγω θα δουλευω αλλα δεν πηραζει,συνηθισμενα τα βουνα από τα χιονια.
Εχει περασει σχεδόν ενας μηνας από το τελευταιο μου ποστ.Λογω μετακομισης και φορτου εργασειας,τεχνικων προβλημάτων (ελειψη Internet) πολλα μαζεμένα δλδ με εκαναν να μην μπορω να γραφω γι αυτά που αγαπω.Τωρα μπηκαν όλα σε μια σειρα,γιατι αυτό ο Blog είναι κατι που αγαπω το μικρο μου δημιούργημα που δεν θελω να το αφήσω.
Το σημερινο μου post θα σας δειξω τα empties του προηγουμενου μηνα.Μην σας κουραζω πολύ ας αρχισουμε.


Ειχα εδώ και καρο της περιεργεια να δοκιμασω αυτου του είδους υφασμάτινων μασκων.Μεχρι που επεσαν στα χερια μου αυτές οι δυο από την εταιρια Holika Ηολικα.Η πρωτη που δοκιμασα είναι αυτή με τον ανανα.Μια μερα που ενιωθα την επιδερμιδα μου να τραβάει την χρησιμοποιησα.Αφηνει μια αισθηση δροσιας,οταν την αφαιρεσα το δερμα μου ηταν απίστευτα απαλο και ενυδατωμενο.Η δευτερη περιεχει εγχυλισματα μαργαριταριων και μου αφησε την ιδια ευχαριστη ενυδατωση στην επιδερμιδα μου.Οσο για την τιμη είναι οικονομικες περιπου 2 ευρω,η συσκευασια περιεχει μια μασκα μεσα.Αυτο που με απογοητευσε είναι ότι παρολο που ενυδατωναν τρομερα το προσωπο μου ηταν ότι δεν κραταει πολύ αυτη η αισθηση, μετα από λιγες ωρες το δερμα μου αρχιζε να τραβάει παλι.Γι αυτό και τις εβαλα αυτόν τον βαθμο.Να τονισω ότι δεν εκατσαν στην δικια μου επιδερμιδα,καποια άλλη κοπελα μπορει να της βγηκαν σουπερ.


  • Infallible 24-Matte Loreal-Apivita face mask με πρασινη αργιλο.10/10
Συνεχιζουμε με δυο πολυαγαπημένα μου προιοντα για το προσωπο.Το foundation της Loreal ειναι το καλυτερο που εχω δοκιμασει μεχρι τωρα.Αφηνει ματ το προσωπο όπως υπόσχεται και εχει αρκετα καλη καλυψη.Δεν εχω βρει καποιο άλλο να το αντικαταστησει και πιστευω θα είναι δυσκολο.
Το επομενο προιον είναι μια μασκα καθαρισμου με πρασινη αργιλο από την Αpivita.Aπλα μαγικη.Οσο την φοραω εχω μια αισθηση δροσιας,καθαριζει πολύ καλα το προσωπο μου και δεν ξηραινει το δερμα μου.


  • Sholl Κρεμα κατά του σκληρου δερματος-Anagenesis κρεμα χεριων.10/10
Φευγουμε από την περιποιηση προσωπου και τωρα θα ασχοληθούμε με τα ακρα μας.Η ενυδατικη κρεμα της Sholl υπόσχεται να μαλακωνει και να ενυδατωνει τις περιοχες που εχουμε σκληρο δερμα.Την χρησιμοποιουσα στα ποδια μου μετα το πεντικιούρ που εκανα μονη μου.Πραγματι αφηνε τα ποδια μου απίστευτα απαλα και εμεναν ετσι μεχρι την επομενη μερα.
Η κρεμα της Anagenesis είναι μια ενυδατικη χεριων που αποροφαται γρηγορα και ενυδατωνει τα χερια μου.Και οι δυο κρεμες αυτό που υπόσχονται το πραγματοποιουν,γι αυτό και το 10αρι.


  • Natura Siderica hair mask 10/10-Fresh Line Sampoon with Cotton and White Tea 5/10
Και τελειώνουμε με μαλακια.Εχω τρελανει τους παντες με αυτην την μασκα,εχω ξετρελαθεί δεν την αλλαζω με καμια.Αφηνει τα μαλια μαλακα και ενυδατωμένα και μετα το λουσιμο όταν ερχεται η πονεμενη ωρα για να ξεμπερδεψω τα μαλια μου είναι ευκολοχτενιστα.Τερμα οι ενοχλητικοι κομποι,ειναι μαγικη.
Το σαμπουαν της Fresh Line με απογοητευσε.Μυριζει πραγματι λευκο τσαι,εμενα όμως με απωθουν αυτές οι μυρωδιες.Οσο για αποδοση;Την επομενη μερα ηθελα παλι λουσιμο.Αυτό τα λεει όλα.

Αυτά είναι τα καλούδια που μου τελειωσαν.Περιμενω τα σχολια σας να μου πειτε και εσεις τις εντυπώσεις σας.Αμα εχετε δοκιμασει καποια από αυτά.
Θα προσπαθήσω από εδώ και περα να γραφω ποιο συχνα γι αυτά που αγαπω είναι μια υποσχεση που την εχω κανει στον εαυτο μου.Μεχρι την επομενη φορα θα τα ξαναπούμε.Να περνατε ομορφα.
Γεια σας


Αμα θελετε να βλέπετε τα post  μου,μπορειτε να κανετε εγγραφη στο Blog μου η να με ακολουθήσετε και στα Social Media





Σχόλια

  1. Πολύ ωραία η ανάρτηση σου!Την μάσκα της Apivita και το foundation τα έχω κι'γω και τα αγαπώ!Η μάσκα της Natura Siberica μπήκε στην wishlist μου.Καλά να περνάς! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι 😊Όσο για την μάσκα στην προτείνω ανεπιφύλακτα 😉

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις