Colour your Summer with Fresh Line Glowbox Unboxing


Γεια σας κορίτσια μου τι κανετε;
Mουντος ο καιρος αλλα αυτό που μου εφερε σημερα το πρωι ο ταχυδρόμος μου εφτιαξε την διαθεση.Το μυρωδατο Special κουτακι της Glowhbox με προιοντα της Fresh Line.Η Fresh LIne είναι γνωστη για τα υπεροχα φυτικα προιοντα της και φυσικα τα τελεια αρωματα που εχουν.Το Ποιο σημαντικό είναι ελληνικής παραγωγής.
Το συγκεκριμενο κουτακι με κεντρισε αμεσως να το παρω,για τον προφανη λογο φυσικα το συγκεκριμενο Brand.Είναι ένα από τα αγαπημενα μου,εχω δοκιμασει πολλα προιοντα της και είμαι πολύ ευχαριστημενη.Το μοναδικο μειονέκτημα είναι η τιμες.Δεν είναι οικονομικα δυστηχως,ετσι δεν χανω ευκαιρια με τέτοιες προσφορες που κανουν τα συγκεκριμένα σαιτ να τις αρπαζω αμεσως.
Μην σας κουραζω πολύ ηρθε η στιγμη να σας δειξω αναλυτικα τι εχει μεσα αυτό το πανεμορφο κουτακι.
Η πρωτη εντυπωση είναι τα τελεια χρωματα και σχεδια στο κουτι και μολις το ανηγεις σου ερχεται μια γλυκια μυρωδια.Παντα τα κουτια του Glowbox είναι προσεγμενα από το περιτύλιγμα μεχρι το εσωτερικο είναι γνωστο αυτό.
Το πρωτο προιον είναι μια αντηλιακη κρεμα προσωπου σε Travel size συσκευασια, είναι με δεικτη προστασιας SPF 30 για εμενα που είμαι μελαμψη στο δερμα είναι ότι καλυτερο για τις πρωτες μου εκθεσεις στον ηλιο.Περιεχει μεσα λαδι αβοκάντο και αμυγδαλελαιο που προσφερει ενυδατωση στην επιδερμιδα μου.Ειμαι πολύ χαρουμενη που ηταν μεσα στο κουτακι.
Επομενο είναι ενα serum ματιων που υπόσχεται να βοηθησει στην μειωση των πρηξιματων και των μαυρων κυκλων κατω από τα ματια.
Συνεχιζουμε με αρωμα,που είναι ένα από τα προιοντα που ξετρελαθηκα όταν το ειδα μεσα στο κουτι.Ειναι ένα Body Splash με την ονομασια Persephone.Eιναι ένα καλοκαιρινο αρωμα που περιεχει μεσα αρωματα από τριανταφυλλο,γιασεμι και υλανγκ υλανγκ.
Επομενο είναι ένα σαμπουαν σε Travel Size.Περιεχει μεσα εγχυλισμα βαμβακιού που βελτιωνει την λειτουργια του τριχωτου της κεφαλης και λευκο τσαι που προσφερει αντιοξειδωτικη δραση εναντιων  της δημιουργιας ελευθερων ριζων.
Άλλο ένα μπουκαλακι σε Travel Size που περιέχει  το κουτακι είναι ένα Body milk που συνδυαζει συστατικα από δαμασκηνο με συνδυασμο κοκκινων φρουτων που υποσχεται ενυδατωση και χαριζει τελειο αρωμα στο δερμα.
Για το τελος σας εχω το καλυτερο ένα σαπουνι παγωτο.Οταν το βλέπεις θελεις απλα να το φας.Το δικο μου εχει αρωμα λεμονι.Απο την μια θελω να το χρησιμοποιησω αμεσως και από την άλλη δεν θελω να το χαλασω με βαζει σε διλημμα.

Αυτά είναι τα καλούδια που ειχε το κουτακι.Ειναι μια από τις καλυτερες αγορες που εχω κανει και ανυπομονω να τα χρησιμοποιησω.Μπορειτε να το βρειτε σε πολύ χαμηλη τιμη στο site του Glowhbox.
Περιμενω να μου πειτε και εσεις την γνωμη σας αμα εχετε δοκιμασει κανενα από αυτά.
Μεχρι την επομενη φορα θα τα ξαναπούμε να περνατε ομορφα.
Γεια σας!!!


Αμα θελετε μπορειτε να με ακολουθήσετε στο Blog μου η να με ακολουθήσετε και στα Social Media

Facebook
Instagram
Bloglovin

Σχόλια

  1. Αγαπημένη εταιρεία η Fresh Line και κυρίως ελληνική!Να το χαρείς το κοτάκι σου φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαχταριστο και άκρως καλοκαιρινό κουτάκι❣️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι τελειο εχω ξετρελαθει με το σαπούνι παγωτό,λυπάμαι πολύ να το χαλάσω.Σε ευχαριστώ για το σχόλιο κορίτσι 😊

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις