Μy Golden Roze Favorite Lipstick

Γεια σας κορίτσια μου,τι μου κανετε;
Περασε και η Μεγαλη εβδομαδα,καλο πασχα να εχουμε,να περασετε αυτές της μερες ομορφα  με την οικογενεια σας και τα προσωπα που αγαπάτε, οπουδήποτε περασετε της γιορτινες αυτές ημερες.
Σημερα ειπα να σας δειξω τα αγαπημενα μου κραγιον της Golden Roze.Για να είμαι ειλικρινης οταν εβλεπα σε μαγαζια τα προιοντα αυτου του Brand δεν τα εδινα πολύ σημασια.Ο λογος είναι επειδή είναι οικονομικα στην τιμη, πιστευα ότι δεν θα είναι καλα σε ποιοτητα.Μεχρι που επεσαν στα χερια μου τα πρωτα lipstick,ε από τοτε αλλαξε η γνωμη μου τελειος.
Τα πρωτα κραγιον της εταιριας που επεσαν στα χερια μου, είναι τα ενυδατικα κραγιον σε μορφη μολυβιου.
Είναι καταπληκτικα,συνδυαζουν τα παντα, τελεια αποδοση χρωματος,διαρκεια και είναι πολύ ευκολα στην εφαρμογή.Δεν ξηραινουν τα χειλη και δεν σου αφηνουν την ενοχλητικη αισθηση να κολλανε τα χειλη μεταξυ τους και να νιώθεις ότι φευγει ολο το προιον.Δεν εχω βρει μεχρι τωρα καποιο άλλο μολυβι χειλιων να τα αντικαταστησει.Γι αυτό μεχρι τωρα δεν τα αλλαζω με κανενα.Οι αποχρωσεις που σας δειχνω για το καθενα είναι από τα αριστερα προς τα δεξια.
Η επομενη κατηγορια ειναι η κλασσικη μορφη Lipstick.Είναι από την σειρα των ματ κραγιον.Ειναι ευκολοφορετα και εχουν εξισου τρομερη αποδοση και διαρκεια.Οι αποχρωσεις είναι από αριστερα προς τα δεξια.
Για το τελος σας εχω δυο Liquid Lipstick  της καινουριας σειρας.Σκοπευω να παρω κι αλλα φυσικα γιατι απλα τα εχω λατρεψει.Εφαρμοζονται πολύ ευκολα,δεν χρειαζεται πολύ ποσοτητα και εχουν τρομερη διαρκεια.


Αυτά είναι τα αγαπημενα μου κραγιον(μεχρι στιγμης) της Golden Roze.Όλα τα κραγιον μπορεις να τα βρεις σε μια μεγαλη γκαμα αποχρωσεων.Ειναι πολύ οικονομικα και μπορεις να τα βρεις παντου.Απο το ποιο μικρο μαγαζακι,μεχρι σε πολλα μεγαλα και διασημα E-shop.Eκτος από κραγιον εχει φυσικα και μια τεραστια ποικιλια σε ότι χρειαζετε η σημερινη γυναικα σε ειδη make-up.
Αυτές είναι επιλογες μου.Περιμενω να μου πειτε κι εσεις την γνωμη σας η να μου συστησετε καποιο άλλο αγαπημενο σας Brand.Μεχρι την επομενη φορα να περνατε ομορφα.
Γεια σας!!!


Αμα θελετε να βλεπετε τα ποστ μου μπορειτε να κανετε εγγραφη στο μπλογκ μου,η και να με ακολουθήσετε  στα Social Media.




Σχόλια

  1. Οοοο same post! :D Αγαπώ golden rose. Ασύγκριτος συνδυασμός ποιότητας-τιμής!
    Πολύ καλό ποστ.
    Φιλάκια κορίτσι μου :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο post! Δεν έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα Golden Rose, παρά μόνο 2 ματ κραγιόν, τα οποία και έχω λατρέψει! Θέλω να δοκιμάσω σίγουρα και κάποιο Liquid Lipstick! Η δεξιά - σκούρα απόχρωση ποιά είναι; Είναι υπέροχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eιναι τελεια όλα ειδικα τα Liquit Lipstick στα προτείνω ανεπιφύλακτα.Η δεξια αποχρωση είναι η no 12.Σε ευχαριστω πολύ για το σχολιο:)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις