Αγορες απο το Web

Γεια σας τι μου κανετε;
Μουντος ο καιρος σημερα αλλα ειπαμε αυτό δεν μας πτοει.Ερχεται με γοργους ρυθμους το καλοκαιρακι,ειναι η καταληλη εποχη για ένα Rifille της γκαρνταρόμπας μας.Ενα Ε-shop που αγαπω και το προτιμω είναι της Celestino.Σας εχω ξαναμιλησει για τα αγαπημενα μου Ε-shops και σε άλλο Post και μπορειτε να το δειτε εδώ.
Ας αρχισουμε λοιπον να σας δειξω τα καλούδια που εχω παρει.
Ένα Τ-shirt σε ένα υπεροχο μπλε χρωμα.Σε γραμμη V και το υφασμα του είναι λεπτο και με πολύ ωραια υφη.Συνδιαζεται με σορτσάκια και με τζιν παντελόνια για της καλοκαιρινες μας βολτες.

Καλοκαιρακι ειπαμε πλησιαζει,ειναι η καταληλη εποχη και για μαγιο.Προσωπικα εμενα δεν μου αρεσει να φοραω σετακι τα μαγιο.Μου αρεσει να κανω διαφορετικες μιξεις το πανω με το κατω,για περισσοτερους συνδιασμους.Οι επιλογες μου κυμαινονται στο κοκκινο χρωμα,προτιμω να συνδυαζω το καθενα με κατι άλλο σε ουδετερο χρωμα.Και μια επιλογή είναι ένα σλιπ σε εμπριμέ χρωμα,Ειναι ενας ωραιος συνδυασμο ςμε το κοκκινο σουτιεν δεν νομιζεται;

Επομενες είναι δυο υπεροχες τσαντούλες.Ειναι για διαφορετικες χρησεις η κάθε μια και είναι φοβερα στυλατες.
Η μια είναι μια πολύ cute τσαντα για λαπτοπ.Σε ένα υπεροχο φουξια χρωμα.Δεν είναι χοντροκομενη όπως οι περισσοτερες τσαντες τετοιου τυπου,αντιθετα είναι πολύ κομψη σαν να κρατας έναν μεγαλο φακελο.Μπορεις ανετα να την κρατας και να τραβας τα βλεματα.
Η δευτερη είναι μια πολύ κομψη τσαντα ωμου,σε μια nude αποχρωση.Ειναι ότι καλυτερο για πρωινες εμφανισεις.Δινει ένα κομψο στυλ ακομα και στο ποιο Casual Look.
Για το τελος εχω ένα υπεροχο μακρυ κολιε από ασημι,με μια πολύ ομορφη λεπτομερεια στο τελος,μερικες τελειες καρδουλες.Ειναι ένα κολιε πασπαρτου,κανεις απηρους συνδυασμους από ενα  απλο T-shirt μεχρι το κλασσικο μικρο μαυρο φορεμα.
Αυτές είναι οι επιλογες μου από την Celestino.Ελπιζω ν σας αρεσαν οι επιλογες μου.Περιμενω να μου πειτε κι εσεις αμα σας αρεσαν η να μου προτηνεται κι εσεις το αγαπημενο σας E-shop η Brand.
Μπορειτε να με ακολουθήσετε και στα Social Media.
Μεχρι την επομενη φορα θα τα ξαναπούμε.
Γεια σας!!!









Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις