Empties#1


Γεια σας κορίτσια μου τι μου κανετε;Καλως ηρθατε παλι στο Blog μου.
Σημερα ειπα κι εγω να γραψω το πρωτο μου post με empties.Τα προιοντα όπως βλέπετε δεν είναι πολλα,ο λογος είναι ότι ηταν μια ιδεα που την ειχα εδώ και λιγες μερες που ετειχε να τελειωσουν σχεδόν όλα ταυτόχρονα.Καποια τα εχετε δει και σε παλιοτερα post,η διαφορα θα ειναι η πρωτη φορα που θα εχω μια ολοκληρωμενη αποψη για το κάθε προιον.
  • Korres Ενυδατικη κρεμα τζελ με ροδι 9/10
Εχω δοκιμασει πολες ενυδατικες κρεμες και μπορω να πω ότι την εχω βαλει στην κατηγορια των αγαπημενων.Ειναι σε μορφη τζελ,απλωνεται πολύ ευκολα και αποροφαται αμεσως από την επιδερμιδα μου.Ειναι για λιπαρες-μικτες επιδερμιδες και τρομερα ενυδατικη.Ενα μειον είναι η τιμη,γι αυτό και το 9.Το συγκεκριμενο Brand δεν είναι και πολύ οικονομικο.Αλλα το βρισκω σε χαμηλη τιμη στα online φαρμακεια που εχουν πολύ καλες προσφορες ανα τακτα χρονικα διαστήματα.
  • Apivita cleansing Foam  με ελια και λεβαντα 9/10
Συνεχιζουμε με καθαρισμο προσωπου.Το συγκεκριμενο μου εκανε εντυπωση από την πρωτη στιγμη.Το αρωμα του είναι ιδιαιτερο,αυτος ο συνδυασμος ελιας και λεβαντας μου αρεσε παρα πολύ.Ειναι σε μορφη αφρου μονο που δεν μοιαζει ακριβως με αφρο είναι λιγο ποιο κρεμώδες.Η αληθεια είναι ότι δεν με ξενισε αυτό,για των απλουστατο λογο ότι γνωρίζω ότι η συγκεκριμενη εταιρια εχει φυτικα προιοντα,ετσι δεν μου είναι περιεργο ότι δεν μοιαζουν με τα αλλα που εχω συνηθισει.Μια μικρη ποσοτητα φτανει για έναν ολοκληρωμενο καθαρισμο.Καθαριζει απαλα το προσωπο μου και δεν το αφυδατωνει,αυτο είναι σημαντικο για μενα.
Ο λογος που το εβαλα το 9 είναι ακριβως ο ιδιος και με το προηγουμενο προιον... η τιμη.
  • Νatura Siderica Maυρο σαπουνι καθαρισμου προσωπου. 10/10
Είναι ένα πολύ αγαπημενο προιον και εχω μιλησει απειρες φορες γι αυτό.Το συγκεκριμνο σαπουνι δεν είναι σαν όλα τα αλλα.Ειναι ένα προιον για βαθυ καθαρισμο του προσωπου.Η ιδιαιτεροτητα του είναι ότι φτιαχνεται από ανθρακα οπου συμβαλει στον πολύ καλο καθαρισμο του προσωπου.Οταν την φοραω νιώθω ότι μου τραβάει την βρωμια από το προσωπο μου.Δεν είναι για καθημερινη χρηση,εγω προσωπικα την χρησιμοποιώ μια φορα την εβδομαδα.Την εφαρμοζω και μετα από 5 λεπτα την ξεπλενω.Ειναι μαγικη οσο για την τιμη είναι πολύ οικονομικη.
  • Natura Siderica Vivid Vitamins 5/10
Εχω δοκιμασει πολλα προιοντα της συγκεκριμενης εταιρια ,για μενα είναι σουπερ και παντα ημουν ευχαριστημενη.Το συγκεκριμενο όμως με απογοητευσε.Δεν ξερω τι μπορει να φταιει,μπορει κι εγω να περιμενα κατι άλλο.Ειναι ζωντανες βιταμίνες,που υποσχονται ενυδατωση του προσωπου και του σωματος,της χρησιμοποιουσα μονο στα μαλλια μου και δεν εχω δει καποιο αποτέλεσμα.Το τονιζω είναι καθαρα δικια μου αποψη,μπορει καποια άλλη κοπελα να είναι ευχαριστημενη.Γι αυτό εβαλα και το 5.Εγω προσωπικα δεν σκοπευω να το ξαναπαρω.
  • Garnier Botanik Therapy with Oat milk 3/10
Eιναι ένα προιον που παρα το υπεροχο αρωμα,σε αποδοση για μενα δεν ηταν ότι καλυτερο.Μου βαρενε τα μαλλια μετα από κάθε χρηση και το χειροτερο ηταν η λιπαροτητα που μου αφηνε από την επομενη μερα.Αλλο ένα προιον που δεν θα ξανα αγορασω.
  • Nivea Pearl and Beauty 9/10
Eνα αποσμητικο που το προτιμω εδώ και πολύ καιρο.Εχει ένα διακριτικο αρωμα,και διαρκει για πολλες ωρες.Μεχρι τωρα δεν εχω βρει καποιο να το αντικαταστησει.
  • Κey Λαδι μαλιων 9/10
Είναι ένα λαδακι μαλλιων που το ανακαλυψα μεσα στα γνωστα συνδρομητικα κουτια.Το απλωνα κυριως στις ακρες των μαλλιων μου.στεγνωνει γρηγορα και οι ακρες των μαλλιων μου φαινονται σουπερ κάθε φορα.Ενα από τα καλυτερα λαδακια που εχω χρησιμοποιησει μεχρι τωρα.

  • Apivita Face mask with Propolis 5/10
Eχω δοκιμασει πολλα προιοντα της Apivita,σε γενικες γραμμες είμαι ευχαριστημενη αλλα η συγκεκριμενη μασκα καθαρισμου με απογοητευσε.Αυτο που με ενοχλησε στο συγκεκριμενο προιον,είναι η αισθηση καψιματος κάθε φορα που την εφαρμοζα στο προσωπο μου.Αυτο δεν σημαινει ότι δεν είναι αποτελεσματικη σε καποια άλλη κοπελα,απλα σε εμενα δεν εκατσε και τοσο καλα.
  • Botanifique Ενυδατικη κρεμα χεριων και σωματος 10/10
Μια από της καλυτερες ενυδατικες που εχω χρησιμοποιησει.Εχει ένα υπεροχο αρωμα εσπεριδοειδων,αποροφατε γρηγορα και αφηνει το δερμα μου απίστευτα απαλο και ενυδατωμενο.

Αυτό είναι και το δικο μου post με empties.Καποια προιοντα στεναχωρηθηκα που τελειωσαν καποια όχι και τοσο.Μπορει να ηταν λιγα,την επομενη φορα όμως θα φροντισω να εχω περισσοτερα προιοντα και φυσικα περισσοτερα Reviews.


Περιμενω να μου πειτε και εσεις την γνωμη σας αμα εχετε δοκιμασει καποια από αυτά.
Μεχρι την επομενη φορα να περνατε ομορφα.
Γεια σας!!!


Αμα θελετε να βλέπετε τα post  μου μπορειτε να κανετε εγγραφη στο Blog μου,η να με ακολουθησετε στα Social Media





Σχόλια

  1. Όμορφο το ποστ σου,με ωραία προϊόντα!Ο αφρός της Apivita,είναι ο αγαπημένος μου και θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω και το σαπούνι της natura siberica! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εχω λατρεψει στο προτηνω ανεπιφυλακτα.Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι:)

      Διαγραφή
  2. Για κάποιο λόγο έχω δοκιμάσει τα περισσότερα απ'αυτά :P
    Τρελά αγαπημένο το μαύρο σαπούνι της Natura Siberica όπως και το αποσμητικό της Nivea. Και γω τώρα πρόσφατα απέκτησα την μάσκα πρόπολης και έχω την ίδια αίσθηση καψίματος. Θα την χρησιμοποιήσω λίγο ακόμα για να μαι σίγουρη για την δουλειά που κάνει. Πάντως για να μας καίει και τις 2 , μάλλον το κάνει γενικότερα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρα δεν ειμαι η μονη. Μπορει να λητουργει ετσι η συγκεκριμενη μασκα,εμενα ομως μου εφερνε δυσφορια.Σε ευχαριστω για το σχολιο:)

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφο το post σου!! Εγώ βέβαια από το nivea δεν είχα μείνει ευχαριστημένη...μου άφηνε άσπρα σημάδια στα ρούχα και ξηροδερμία στο δέρμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτο ημουν και λιγο ελαστικη με τις βαθμολογιες στα προιοντα που δεν μου αρεσαν.Στην καθε μια μας λειτουργουν διαφορετικα.Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια:)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις