Η Ανασκοπηση μου για το 2018




Γεια σας κοριτσια μου!!!!!
Περασαν και τα Χριστουγεννα,γεματα μυρωδιες,μουσικη,οικογενειακες στιγμες.
Τα δικα μου φετινα Χριστουγεννα ηταν διαφορετικα απο τις αλλες φορες,γιατι αυτην την φορα τα γιορτασαμε με νεες αφιξεις στην οικογενεια.Οτι και να λεμε καθε τι καινουριο δινει εναν νεο αερα και ολα ειναι διαφορετικα.

Σε αυτο το ποστ  δεν θα σας μιλησω ουτε για αγαπημενα,ουτε θα κανω Ηaul η Unboxing.
Οπως φυσικα καταλαβατε απο τον τιτλο θα κανω μια μικρη ανασκοπηση της χρονιας μου που περασε.
Μπορω να πω οτι ηταν μια αρκετα καλη χρονια για μενα.Ηταν μια χρονια με μια καινουρια αφιξη στην οικογενεια,ο ερχομος της ανηψιας μου.

Επαγγελματικα ηταν μια καλη χρονια,που παρολο που υπηρξε πραγματι κουραστικη αποφασισα να μην επιβαρυνω πολυ την υγεια μου και να κατεβασω τους ρυθμους μου και αυτο με βοηθησε πολυ.
Αυτοι που παρακολουθουν το Blog μου εχουν παρατηρησει φυσικα ενα κενο,ενα διαλειμμα μπορω να το πω που κανω τους καλοκαιρινους μηνες.
Λογω της δουλειας μου που ειναι κυριως το καλοκαιρι,δεν υπαρχει ο απαραιτητος χρονος για να μπορεσω να ειμαι συνεπης στα ποστ μου.Ετσι αντι να ανεβαζω ενα ποστ μια φορα το μηνα και αν,επιλεγω αυτο το μικρο διαλειμμα για να γεμισω μπαταριες και φυσικα νεες ιδεες για επερχομενα ποστ.

Φυσικα δεν μπορουν να πανε ολα καλα,παντα θα υπαρχουν και τα ασχημα.Μια αρρωστια ενος κοντινου σου.Παντα μια τετοια ασχημη στιγμη σε κανει να σκεφτεσαι οτι δεν υπαρχει τιποτα δεδομενο και παντα πρεπει να ζουμε σαν να ειναι η τελευταια μερα.

Δυστηχως τις γιορτινες μερες θυμομαστε να βοηθαμε αυτους που εχουν αναγκη.Δεν θα κρυφτω ειμαι κι εγω μια απο αυτους.Ετσι εγινα αναδοχος παιδιου στην Acthion aid.
Με ενα μικρο ποσο την ημερα μπορουμε να βοηθησουμε αυτους που εχουν αναγκη.Ειναι μια μικρη βοηθεια που επελεξα να δωσω και μπορω να πω οτι με ικανοποει αυτο να ξερω οτι εστω και λιγο βοηθαω κι εγω.Αυτο μου δινει και το απαραιτητο push να κανω κατι περισσοτερο για τον συνανθρωπο μου.

Αυτη ηταν η δικια μου ανασκοπηση.Ηταν μια χρονια με περισσοτερες χαρες απο λυπες που αυτο με κανει να λεω οτι ηταν σχετικα καλη.
Περιμενω το 2019 να ειναι καλυτερο.Παντα θελω να βλεπω τα θετικα και ετσι θα γινει το πιστευω.

Αυτο ηταν το τελευταιο ποστ της χρονιασ.Πειτε μου και εσεις στα σχολια για το πως ηταν η δικια σας χρονια.
Μεχρι την επομενη φορα θα τα ξαναπουμε.
Καλη χρονια να εχουμε ευτυχισμενο το 2019 για ολους  με υγεια πανω απο ολα και αγαπη.


Ακολουθειστε με στο Βlog και στα Social Media για να βλεπεται πρωτοι οτι καινουριο ανεβαινει.

My social Media






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις